Първа на Дир | Днес | Лайф | Новини | Каталог | Глог Мобилна версия | Влез в поща Поща | транзит транZит

Шейкър представя | Добави заведение | Доставки

 
София  
Пловдив  
Варна  
Бургас  
Русе  
Враца  
Казанлък  
Трявна  
Горна Оряховица  
Банско  
Сандански  
Велико Търново  
Троян  
Благоевград  
Плевен  
Кюстендил  
Шумен  
Слънчев бряг  
Мелник  
Харманли  
Смолян  
Хисаря  
Карлово  
Бързо хранене
Кафета
Кръчми
Пицарии
Ресторанти
Търси заведение:
Име:
Адрес:
 
Добави заведение »
 
 
Шейкър представя:
 
"Sofia dance week": програма
Четвърти международен фестивал за съвременното танцово изкуство "Sofia dance week" - продължава до 1 октомври. Организира се от списание "Едно". "Sofia Dance Week" е международен фестивал за съвременен танц изкуство, което събира в една стихия театър, балет, музика, цирк, кино, дигитални технологии и всичко, на което са способни човешкото тяло и ум.

Ще се проведе в Софийската опера и балет, в театър "Сълза и смях", в Държавен музикален и балетен център - София, и в Младежкия театър "Николай Бинев".

Един от основните акценти, който ще открие тазгодишното издание, е спектакълът A.S.A, копродукция между сп "Едно" и танцова компания Derida Dance.

Програма:

26 септември, Младежки театър „Николай Бинев”
ASA - Derida Dance, България

Спектакълът ASA, копродукция между ЕДНО и танцова компания Derida Dance, е първият български проект за съвременен танц, финансиран с подкрепата на Програма „Култура” на Европейската комисия, и ще има честта да открие четвъртото поредно издание на SOFIA DANCE WEEK.

27 Септември, Сцена „Сълза и смях”
BACK - Otra Danza, Испания

Otra Danza е една от младите и многообещаващи танцови формации в испанския съвременен танц. Постановките й впечатляват със силно въздействащата си визуалнa среда, съчетана с един изключително чувстен и поетичен танцов език.

28 септември, Софийска опера и балет
SIDEWAYS RAIN - Compagnie Alias, Швейцария

Със спектакъла SIDEWAYS RAIN бразилският хореограф Guilherme Botelho и неговата танцова компания Compagnie Alias сътворяват един истински шедьовър, изпълнен с хипнотична сила и красота.

29 септември, Държавен музикален и балетен център
ТЪЙ РЕЧЕ ЗАРАТУСТРА - Балет Арабеск, България

Постановката на Мила Искренова ТЪЙ РЕЧЕ ЗАРАТУСТРА представя един модерен и силно въздействащ прочит на едноименнaта творба на Фридрих Ницше. С много чувство за хумор се проследяват лутанията на човешкия ум по пътя към усъвършенстване, в една изкусна хореография, изпълнена със силен визуален заряд и запомнящи се групови сцени.

30 септември, Сцена „Сълза и смях”
BIG MOUTH - Niv Sheinfeld, Oren Laor, Keren Levi, Израел

BIG MOUTH e постановката за сблъсъка между личната и колективната идентичност в израелското общество. Танцът на Niv Sheinfeld, Oren Laor и Keren Levi (които са и хореографи на постановката) тематизира наивното желание да принадлежим към една обществена системата, като същевремeнно останем верни на себе си, на импулсите и търсенията си.

1 октомври, Зала 1 на НДК
ELEKTRO KIF - Blanca Li, Франция

Станала случайно свидетел на един уличен Electro dance пърформанс, испанската хореографка Blanca Li се вдъхновява от неустоимата енергия, неконвенционален език и необятната всeлената на този ърбан танц. От този момент се заражда желанието й да го преработи в собствена хореография и събира едни от най-изявените представители на танцовото течение от сърцето на Electro dance сцената и се впуска с тях във френетичното и експлозивно приключение ELEKTRO KIF.

http://edno.bg/sofiadanceweek

Галерия
 
Белослава, Живко Петров, Лили Йончева, Юри Божинов
В SWINGIN' HALL във вторник, 18 Май от 23:00 часа....
Pantene Beauty Awards
На 12 май, сряда, ще се състои официалното връчване на Pantene Beauty Awards. Връчването на българските Оскари за красот...
Концерт на Korai Öröm
В рамките на унгарските културни седмици на българска сцена отново ще се качи 13-членната група Корай Йорьом. Събитието,...
Предложения за 1 и 2 август!
Снимки за конкурса за Най-добра Лятна Папарашка Снимка!
ТУК!...
Орлин от Каффе празнува рожден ден в клуб Пасифик!
На 23 април /петък/ вокалистът на бандата навършва юбилейните 25 лета. Той ще посрещне личния си празник заедно с остана...
Предложенията за 29 юли!
Вижте ТУК снимки за конкурса за Най-добра Лятна Папарашка Снимка!...
Предложения за 28 юли!
Вижте изпратените снимки за конкурса за Най-добра Лятна Папарашка Снимка!...
Група Сленг ще свири на живо
В Swingin' Hall на 10 Април от 23:00 часа почитателите на група Сленг ще могат да ги видят и чуят на живо. Забавлявайте ...
първа    предишна  138  139  140  [141]  

 
* Цена на обилна вечеря за двама
- до 50 лева
- от 50 до 100 лева
- над 100 лева
Ако имате нужда от помощ:
www.help.dir.bg
за реклама | обратна връзка | потребителско споразумение | добави сайт | какво ново
Copyright © 2015 Dir.bg. All rights reserved.