Първа на Дир | Днес | Лайф | Новини | Каталог | Глог Мобилна версия | Влез в поща Поща | транзит транZит

Шейкър представя | Добави заведение | Доставки

 
София  
Пловдив  
Варна  
Бургас  
Русе  
Враца  
Казанлък  
Трявна  
Горна Оряховица  
Банско  
Сандански  
Велико Търново  
Троян  
Благоевград  
Плевен  
Кюстендил  
Шумен  
Слънчев бряг  
Мелник  
Харманли  
Смолян  
Хисаря  
Карлово  
Бързо хранене
Кафета
Кръчми
Пицарии
Ресторанти
Търси заведение:
Име:
Адрес:
 
Добави заведение »
 
 
Дон Домат - 6-ти Септември
Пицарии, София
ул. Шести Септември, между Гурко и Иван Вазов, Тел.: 0877/783 710
Карта на заведението 
 
Поръчки за дома и офиса: 02/987 7000 от 11.00 до 23.00 часа
Менюто на Дон Домат ви е добре познато с разнообразните салати, хубавите пици, пастата и малките хапки. Има и още – под мотото Дон Домат пътува предлагат апетитни ястия от разни точки на света като бьоф Строганов от Петербург, овчарски пай от Дъблин, пълнени патладжани от Истанбул и свински джолан от Мюнхен. Дон Домат отслабва пък ще помогне на клиентите на диета с ястия без месо (като кюфтета от леща) и блюда според законите на разделното хранене.
Работно време 10.00 - 24.00ч.
Паркинг няма осигурени паркоместа
Личен сайт: http://www.dondomat.com/zavedenia.php?z=1
Галерия
Мнения:
1. г-ца Миткова
04.11.2008 г.
08:33ч.
Обслужването, или по-с коро "обслужването" в Дон Домат! Съвсем до скоро, ако трябва да съм точна - до тази вечер, бях върл почитател на заведенията ви, ходех там с най-голямо удоволствие и ги препоръчвах на всеки. С две думи: редовен клиент от години!.... И така до тази вечер - 3 октомври 2008г, когато две от сервитиьорките от обекта ви на ул.Триадица изгониха мен и моя приятелка още на прага на заведението, с каруцарски тон и мотива "Приключваме, приключваме, не влизайте..."! Много любопитно! Часът беше 22:30 и в заведението все още имаше доста хора… Като казвам доста, имам предвид доста! Не сме били само ние, че така грозно да ни изгонят, белким си тръгнат с 10 минути по-рано. И тъй като съм редовен посетител, знам (по думи на персонала), че работят до 1:00 часа. Направила съм си сметка в колко часа да отида, така, че хем да мога да хапна след натоварен и най-вече дълъг работен ден, (да, някои хора работим наистина до късно!!!), хем да не задържам никого да ме чака, напълно съзнавам факта, че не работите денонощно. И, да наистина отидох с огромното желание да хапна вкусна пица и изпия чаша вино на спокойствие и в приятна обстановла Що за безобразие беше това не мога да разбера???? Седнали двете сервитьорки на бара, бъркат си в носа и гонят клиенти от вратата! Толкова съм разочарована от селяндурското им отношение, че няма на къде! Не казвам, че трябва да са прислужвали на кралица Елизабет, та да се научат на етикет и отношение към хората, ама тия специално не знам от коя гора сте ги хванали! Това само в държава като България може да се случи!!! Никога няма да догоним в качеството си на обслужване западния свят, та ако ще и срещу него да тичаме! Честно казано, въпреки острата ми забележка, силно ме съмнява намесата на управата! В тази държава на всеки му е все тая какво мисли клиента, стига да дава пари и да си трае, а пък дали стоката или услугата са на ниво, на управителите не им дреме, важното е да “оскубеш” клиента. Моля от сърце, да вземете спешни мерки, срещу подобни “ качествени” и “квалифицирани” кадри! Да си работиш сервитьор, не означава да си хамал, носач и кавгаджия!
2. minavasht
04.03.2008 г.
08:41ч.
hahaha kakwa 'neqwna' reklama :) PR-a dobre si wurshi rabotata
3. fenka
25.02.2008 г.
16:03ч.
perfektno obslujvane, otlichni iastia, posetete zavedenieto NEPREMENNO
Всички коментaри (7)

Ако познавате заведението, споделете Вашите впечатления. Можете да прочетете и други мнения за кухнята и качеството на обслужване. ТУК »

 
* Цена на обилна вечеря за двама
- до 50 лева
- от 50 до 100 лева
- над 100 лева
Ако имате нужда от помощ:
www.help.dir.bg
за реклама | обратна връзка | потребителско споразумение | добави сайт | какво ново
Copyright © 2015 Dir.bg. All rights reserved.